X
搜索结果:
Only in Chinese
|
|
|
|
|
|
|
Dear Sir/Madam, can you please explain me Meta Data Image Serial Number, for my eos 10d it shows 142-4215 for photo named CRW_4215, does this mean 14,215 actual acutations, because i wonder on number of shutter realisesThank You in advance, Best Regards
Language: : English
Heh..Where is here some web gallery about site creators?I'm need it.For example, as here - Google, I'm really have seen ithere.Good luck!
Language: : English
Does anyone have a H10 Contax mount for sale?You can e-mail me at chris@captureintegration.comThanks,Chris
Language: : English
How much processing do you guys do in Photoshop after you convert your RAW in CaptureOne?
Language: : English
Feature Request - enhance Import and Batch renaming functionality to utilize the EXIF Date/Time.We are currently using a product called \"EXIF Renamer\" to utilize the EXIF Date/Time information to rename our files.Currently we have found that yymmdd-hhmmss followed by a Letter is sufficient to ensure that files are chronologically organized in our cataloging software (Extensis Portfolio)...in the unlikely event that two files are taken at the exact same time the renaming tool will increment the file name by 1-second and as such there is never a duplication of file names.thank you for you...
Language: : English
Up to and including C1 3.7.3, I could enter IPTC data in Adobe Bridge on my raw P25 files and that data would be recognized in Extensis Portfolio. Upon upgrading to C1 3.7.4 (OS X 10.4.6 on PPC) the IPTC information was no longer written into the raw file, but instead as a sidecar XMP file.Since Portfolio didn't connect the two files (TIF & XMP), I tried the IPTC editor in C1. Although the IPTC data appears correct in C1, Portfolio is not reading it. Perhaps this is related to the lost EXIF data in JPEG files? (separate thread) Any suggestions would be appreciated.
Language: : English
Hello,I am trying to use a phase one studio kit for medium format but the images are all black. I am using an external power supply and I can hear and see the sensor moving. My camera is a mamiya rz67 and it is set to \"T\". I've taken the scan back out of the camera and I have checked the lens to make sure it was open. I have also used the scanning back out of the camera and I saw the sensor moving but the images are all black. Could this be a hardware malfunction of am I with a configurantion issue?thank you,emmanoel
Language: : English
I am considering purchasing a Canon EOS 1D to use with my MacBookPro. At present I use a P25 and I am able to get a screen preview in approx 4 secs when shooting tethered.Does anyone know how long it will take to get a screen preview using a Canon EOS 1D, I would use firewire to connect.I hope someone is using the Canon and MBP and will be able to give me a quick answer.Many Thanks!!
Language: : English
Consider this an informal poll:As a user that's always used IIQ large, I would like to know which compression settings you all use when shooting in tethered mode. Do you see any differences in quality, speed, etc? What's your reason behind using the other available compressions?1) RAW 3.02) IIQ Large3) IIQ SmallSincerely,Alan Balian
Language: : English
Hi people,i got a Problem while photographing with my P25 on a Fuji GX II Series. Every second pictures brings up a failure notice sayin´ \"check syncro cable\". I allready tested nearly eeverything, like: new cable, new kapture one group box, new P25 (i got all the stuff twice)...but still the same thing. Somebody got the same prob? Let me know.
Language: : English
Please wait!