X
Risultato della ricerca:
Only in Italian
|
|
|
|
|
|
|
Greeting all, Has anyone had a problem the a Hass ELD, H25 and a hassy 40mm. I shoot interiors and sometimes need long exposures. Every other lens has no problem. Mirror up or down same result but only with a 40mm. No exposures longer than sometimes 1 sec.When shooting with that combo On a the bulb setting I get a currupt looking file. In the middle of the exporsure the file starts transmiting., eventhough the shutter is still open. I've tried 3 different 40mm lenses and 1 works properly at 1 sec, all other speeds work, \"B\" dosen't .Brian
Language: : English
Over the last couple of years that I have owned C1, first SE and lately Pro 3.7.1, and I have suffered three hard drive corruptions, or outright disk failure on my PC. Each time I have written to Phase One support and they have provided a further activation and I have reloaded and reactivated my software. All well and good. Twice now, however, the reactivation has failed within a week, the first time for no apparent reason and the second time when I installed a removable hard drive that contains my backup image files. This latter occasion meant that I had four hard drives running on t...
Language: : English
Having read the P25 manual prior to buying the back I noticed that it said that the P25 could be used between the shutterspeeds of 1/4000 and 32 seconds. And it can, as I have used it for 30 second exposures on the AE setting.So I purchased a +13 stop Neutral Density filter with the idea of using 30 second exposures during the day. Since the meter in the Contax prism won't work with that dense of a filter attached I used my Luna Pro to gather the metering information and set the camera to 'B' and the appropriate f-stop for a 30 second exposure.Imagine my surprise when a message came up ...
Language: : English
(this is from memory so bear with me if version names are not exact. I also wanted to get some thoughts down, but will revist with more clarity later if this goes anywhere)I use a Canon 300D. I have used Phase One CO since the first Rebel version.One of the version of CO (3.6/3.7 ?) used a new profile system (i.e V2) to help correct the 'yellow' issue. I also use Magnes profiles for the 300D. First the v1, then the v2.What I have found is that by using the same WB/tone setting the new camera profiles are far more magenta and greens have a red/magenta cast to them. There was discussion...
Language: : English
HiHave had LE for some time though I admit to not using it very much.. Have an S2 which give excellent jpgs and required little (PS) work for me.Now having a D200 soon and expecting to 'have to use' NEF. How long is the ususal wait for hardware additions.. Or even, will LE support it?I have never used one of the free updates to date.Any information useful.It is alittle premature to ask for support for something that isn't shipping yet and our programmers at Phase One has nopt even seen.I think it pretty safe to say that we will support it when it will be one of the big sellers...
Language: : English
I am just wondering if the P25 back can fit on various cameras, e.g. a Contax 645 and a Hassy H1? Do these backs use interchangeable adapter plates or are you stuck with using just one system?Can the P25 back which I use on a Hassy H1 be used on an Alpa camera?For a list of which cameras that are supportede with the P series please see the following link:http://www.phaseone.dk/Content/p1digitalbacks/Compatibility%20chart.aspxYou can not use a P back for Contax on a H1, because of the data connection between the back and the body.Mamiya, Contax and Hasselblad H1, all ...
Language: : English
Just installed CaptureOne DB 3.7.2 on a brand new Powermac G5 Dual 2ghz Dual Core machine with 1gig memory. I batch processed several of my product shots and to my surprise large white lines are on the processed tiffs running in a horizontal direction. Not all of the processed images have these white lines. I tried processing again one at a time and have not yet seen the same results using the single process button. Raw files from the preview window show up fine. We proccess to a CMYK profile 8 bit tiff. Oh Yeah, I'm using an H20 on a Hasselblad ELD. This is the first time I have seen thi...
Language: : English
My current captures all have a icon / thumbnail of the image when I view the file in the finder (not opening the file, not in C1) In other words I'm looking at the files that are in a capture folder on my hard drive. I have a bunch of older captures that just have a generic tiff icon / preview, and not the image. So I don't know what the file is or looks like unless I look at the file in C1. Is there a way to get an image thumbnail / icon assigned to the file on these older captures.Thanks for any help.Jeff NI think this guy answered your question http://forum.phaseone.com/view...
Language: : English
I look on the Phase One site and it appears that a H-25 does not work on a 645 afd . Will the H-25 work with this camera ?No, as i see it only the P 20, P 25 and H 10, you can see more here: http://www.phaseone.dk/Content/p1digitalbacks/Compatibility%20chart.aspx
Language: : English
Is there any way to change the default film curve to Linear Response, instead of Film standard,Thanks in advance
Language: : English
Please wait!